Töltsd le a Dunaroll appot
és közlekedj a Dunakanyarban szabadon!

Mi az a Dunaroll?

A Dunaroll egy elektromos rollereket megosztó-bérlő szolgáltató. A Dunaroll elősegíti a Dunakanyarban élő, ide látogató, kiránduló emberek közlekedését. Kiválthatja a rövid távú vagy a települések közti közlekedési formákat, háztól házig közlekedhetsz vele. Túristaként megismerheted, bejárhatod a Dunakanyart. Tömegközlekedéssel variálva gyorsan és fáradtságmentesen juthatsz el célodhoz.

A szolgáltatás dokkolás mentes, tehát a szolgáltatási területen belül bárhol használhatod, kivéve a tiltott tereket, útvonalakat. Tilos vízpartot megközelíteni 10m-en belül illetve magas hegyeket. A rollerek nyitás/zárására minden esetben csak is a kijelöt parkolópontokon kihelyezett tárolóban vagy közvetlen környezetében van lehetőség.

A Speed Limit zónák védett területek, sétányok, közterek, stb. A területeken belül az elektromos rollerek sebessége automatikusan le fog korlátozódni az előzőleg kiválasztott sebességfokozattól függetlenül, majd a terület elhagyása után automatikusan visszaáll.

Legyen részed egy vidámságokkal teli kipufogógázoktól mentes utazásban!

Hogyan használd?

Töltsd le a Dunaroll applikációt!

Regisztrálj az app segítségével!

Szkenneld be a rollereken lévő felső QR kódot

Indulj és vigyázz magadra!

A Dunaroll szolgáltatása dokkolás mentes, tehát a szolgáltatási területen belül, a tiltott tereket kivéve bárhol leparkolhatod 15Ft/Perc ellenében. Azonban fontos, hogy a roller lezárására a fizetésből történő kilépéshez minden esetben csak is a kijelölt pontok valamelyikén van lehetőség. (Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy például a pesti bérelhető elektromos rollerek körül kialakult káosz, itt a Dunakanyar területén véletlenül se alakulhasson ki.)

 

Mindig szabályosan, másokat, a forgalmat, a települések szokásos működését nem zavaró, vagy akadályozó módon parkold le a rollert; figyelve a járdán közlekedő gyalogosok, (kismamák babakocsival) életét nem zavaró módon.

 

Alkalmazásunk jól kiválthatja a rövid távú közlekedési formákat, háztól házig is közlekedhetsz vele. Barátokkal, ismerősökkel bejárhatod a Dunakanyart, tömegközlekedéssel variálva gyorsan és fáradtságmentesen juthatsz el célodhoz.

 

A Dunaroll használatával az autós közlekedés zsúfoltságát csökkentheted, óvod a környezetet. Fontos szempontunk, hogy városaink, falvaink még élhetőbbek legyenek, kevesebb autóval az utakon, mégis gyorsabban elérhetővé téve uticéljainkat.

Árak

Nyitási díj: 300 HUF

Bérlés ára: 42 HUF/perc

Parking: 15 HUF/perc

 

A még kedvezőbb percdíjakat, csomag ajánlatokat, bérleteket a Dunaroll App-on belül megtaláljátok illetve a további kedvezményeket időszakosan, promóciós kódok segítségével tesszük lehetővé.

Gyakran Ismételt Kérdések

Segítünk!

Parkolni tilos zóna // No parking zone:
A pirossal jelölt területeken megállni veszélyes lehet ezért a parkolás és a bérlés befejezése sem lehetséges.

Only for using the kick-scooter. You cannot close the ride / stop the renting.

Lassú zóna // Speed limit zone:

A Lassú zónák lila színnel jelöltek, a területeken belül a roller automatikusan lelassul, a megengedett sebesség max.15Km/h. Közlekedj biztonságosan! Haladni és parkolni lehet (15 Ft/perc), lezárni a bérlést nem lehet.
You can use the kick-scooter here and park for 15 HUF/minutes, but in use youre speed will reduce automatically to 15Km/h and you cannot close the ride / stop the renting. 

Várakozás/szünetelés // Pause:
Foglalod a rollert, más nem tudja elvinni, de ott hagyod, mert dolgod van. Később viheted tovább. Ez 15Ft/perc

You reserve the scooter, so no one else can take it but you leave it there to do other business. You can conitnue the ride later. This costs 15HUF/minutes.

Parkoló zóna // Parking zone:

Bérlés megszakítása végleg, alatt azt értjük, hogy ott hagyod a rollert, mert már nincs rá szükséged, és befejezed a bérlését. Erre kizárólag a zöld színnel jelölt Parkoló zónában
kihelyezett tárolóknál, és a közvetlen környékén van lehetőség. A végleges befejezéshez, a Dunaroll appon-belül töltsd fel a szabályosan leparkolt rollerről készült fotót.

Discontinuation of rent, which means you leave the scooter in this zone because you don’t need it any longer and you finish renting it. You can only do this by the storages or in their

immediate areas within the green marked Parking zone. To fully finish your rent, please upload a photo of the correctly parked scooter in the Dunaroll app.

Tiltott területek // No-Go-Zone:

A tiltott területek szürke színnel jelöltek a térképen belül. Ezeken tartományokon belül a roller működésképtelenné válik, újraaktiváláshoz hagyd el a területet, továbbá nem hagyhatod és nem is zárhatod le a rollert. Tilos a Szolgáltatási Területen kívüli használata, el kell vinned oda ahol ez lehetséges; ezek a zöld tartományok vagy Parkoló zónák. A jármű olyan helyen hagyása esetén ahol a bérletet lezárni nem lehet, büntetésként várakozási díjat számolhatunkunk fel.
A Jármű szállítási költsége a Szolgáltatási Terület határáig érvényes, amennyiben a Jármű használatára a Szolgáltatási Területen kívül kerül sor, illetve kívül ér véget, szállítási költséget, továbbá bérleti idő növekményt is felszámolhatunk.
További részletek megalálhatóak, a Dunaroll Általános Szerződési Feltételében.
Tilos a vízpartot illetve a magas hegyeket 10m-en belül megközelíteni.

The No-Go-Zones are marked with grey on the map. The scooter becomes inactive in these areas, to reactivate it, please leave this zone. You cannot leave and lock the scooter here either. It is prohibited to use it out of the Service Area, you must take it to the allowed areas, the green areas or Parking Zones. Leaving the vehicle where you cannot stop renting may result in charging you with the pause fee as a penalty.

The delivery fee of the vehicle is only valid within the Service Area boundaries. If you leave the vehicle out of the Service Area during use, or you end using it out of this area, we may charge you with the delivery fee and with increased rental fee.
Further details can be found in the Dunaroll’s General Terms and Conditions.

Going near the riverside within 10m is prohibited, so are high hills and mountains.

Ha megtaláltad a Dunaroll rollerét a Dunaroll app térképén, válaszd ki a rollert az appon belül, vagy szkenneld be a felső QR kódot, ami a roller vázán található. Sötétben  a telefonod vakuja segítségével könnyebben megy, amely funkciót a Dunaroll app-on belül megtalálhatod.

Ahhoz, hogy az elektromos roller elektromos motorját használni tudd, először a lábaddal hozd mozgásba a rollert! (Legalább 3-5Km/h-val)

Ezután már kapcsolhatod is a sebesség szabályzót a kormány jobb oldalán. Óvatosan emeld a sebességet! 

Fékezéskor kétféleképpen lassíthatsz, vagy állhatsz meg: a kormány bal oldalán találod az első féket, amelynek használatát időben kezd meg, nehogy elszámold magadat.

 

A hátsó fék a hátsó kerék sárvédőjére lépve használható, biztonságos lassítást és megállást érhetsz el vele.

Mindig előre gondolkodj, hisz akár 25km/h sebességre is fel tud gyorsulni a roller, ne száguldozz, rajtad kívül is van gyalogosforgalom, ne menj túl közel senkihez, és tartsd a

féktávolságot!

Saját és mások biztonságának érdekében mindig csak olyan helyen parkoltasd a rollert, ahol nem zavarod, tartod fel a gyalogos, biciklis, vagy autós forgalmat (autók közé amúgy sem ajánlott menni a Dunaroll elektromos rollereivel). A rollert kizárólag a megengedett helyeken parkolhatod le, szem előtt tartva, hogy ott hagyva ne zavarja a gyalogosokat, bicikliseket, ne torlaszoljon el kijáratot, árurakodásban ne

zavarjon, ne legyen autó rámpán.

Minden esetben az eszközökön megtalálható kitámasztóval vagy ha erre lehetőség nincs, valaminek nekitámasztva; fa, pad, épület oldala stb. (lehetőleg nem egy luxus autó) álló helyzetben hagyd ott az eszközt a járdán, vagy annak szélén.

Ha be szeretnéd fejezni a bérlést, vidd a rollert bármely parkolási területre, Parkoló zónákban található kihelyezett tárolóba vagy közvetlen környezetébe, nyomd meg az app-on a lezárás gombot és kövesd az app utasításait.(Lezárásra/Bérlés befejezésére a rollerről készült fotó Dunaroll app-on belüli feltöltése után van lehetőség.)

Ha mindent jól csináltál, a roller hangjelzést ad és megkapod az utad összesítését az app-on belül, a fizetési értesítődet pedig e-mail-ben.

Növelheted vagy csökkentheted a rollerek sebességét, ha a kormányon középen található gombot kétszer gyorsan megnyomod, ekkor egy fehér ’S’ jel jelenik meg (20Km/h).

Ha tovább szeretnéd növelni, akkor még egyszer ugyanezt a műveletet végezd el. Ekkor egy piros ’S’ jelet látsz, ez a leggyorsabb mód (25Km/h). Ha nincs ’S’ jel, az a leglassabb (15Km/h).

Ez alól a Speed limit zónák a kivételek, itt minden esetben 15km/h-ra korlátozódik a roller sebessége az előzőleg kiválasztott sebesség módtól függetlenül. (A speed limit zónát elhagyva az előzőleg kiválasztott sebességmód automatikusan visszaáll.)

Kérlek tájékozódj az app térképén, hol tudod lezárni a Dunaroll elektromos rollerét. A szürke tartományokon belül a roller működésképtelenné válik, újra aktiváláshoz hagyd el a területet. Továbbá nem hagyhatod és nem is zárhatod le a rollert, tilos a Szolgáltatási Területen kívüli használata és el kell vinned oda, ahol ez lehetséges; ezek a zöld tartományok vagy Parkoló zónák. 

A Jármű olyan helyen hagyása esetén, ahol a bérletet lezárni nem lehet, büntetésként várakozási díjat számolhatunkunk fel.

A Jármű szállítási költsége a Szolgáltatási Terület határáig érvényes. Amennyiben a Jármű használatára a Szolgáltatási Területen kívül kerül sor, illetve kívül ér véget, szállítási költséget, továbbá bérleti idő növekményt is felszámolhatunk.

További részletek a Dunaroll Általános szerződési feltételében megalálhatóak.

Tilos a vízpartot 10m-en belül megközelíteni illetve a magas hegyeket.

Az első roller felnyitását követően megjelenik a képernyő bal alsó sarkán a +ROLLER felirat, érintése további rollerek felnyitására ad lehetőséget. Egy telefon-ról max. 5 db roller felnyitása lehetséges.

Két díjat számítunk fel a használatért: amikor feloldod az eszközt egy egyszeri, fix díjat számítunk, ezután minden elkezdett percért percdíjat számítunk. Az teljesen mindegy

mennyit mentél a rollerrel, lemerült-e, csak a feloldás egyszeri díját és a percdíjat kell fizetned a használat időtartama után.

300 HUF a nyitás ára, majd 42 HUF/perc a bérlés, és 15 HUF/perc a várakozás/szünetelés.

A még kedvezőbb percdíjakat, csomag ajánlatokat, bérleteket a Dunaroll App-on belül megtaláljátok illetve további kedvezményeket időszakosan, promóciós kódok segítségével tesszük lehetővé.

A Dunaroll egy elektromos roller megosztó app. A szolgáltatás dokkolás mentes, tehát a szolgáltatási területen belül, a tiltott terek kivételével bárhol parkoltathatod/ szüneteltetheted. Fontos, hogy mindig szabályosan, másokat, a forgalmat, a települések szokásos működését nem zavaró, vagy akadályozó módon parkold le a rollert. Azonban fontos, hogy a roller lezárására a fizetésben való kilépéshez minden esetben csak is a kijelölt pontok valamelyikén van lehetőség. (Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy például a pesti bérelhető elektromos rollerek körül kialakult káosz itt a Dunakanyar területén véletlenül se alakulhasson ki.)

Alkalmazásunk jól kiválthatja a rövid távú közlekedési formákat, háztól házig is közlekedhetsz vele. Barátokkal, ismerősökkel bejárhatod a Dunakanyart, tömegközlekedéssel variálva gyorsan és fáradtságmentesen juthatsz el célodhoz.

 

Legyen részed egy vidámságokkal teli kipufogógázoktól mentes utazásban!

A Dunaroll használatával az autós közlekedés zsúfoltságát csökkentheted. Fontos szempontunk, hogy városaink, falvaink még élhetőbbek legyenek, kevesebb autóval az utakon, mégis gyorsabban elérhetővé téve úticéljainkat.

Ajánlatunkat, promócióinkat keresd az app-ban vagy a www.dunaroll.hu oldalon! Kövessétek figyelemmel, kiemelt parkoló helyeinken havonta megújuló promóciós kódokat osztunk szét.

– Az Általános szerződési feltételek elfogadása, valamint az Adatkezelési tájékoztató és az Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat tudomásul vétele feltételei a használatnak.

– Biztonságod érdekében viselj sisakot.

– Be kell hogy töltsd a 14. életévedet.

– Tartsd tiszteletben a többi közlekedési szereplőt.

– Minden esetben saját felelősségedre használod a rollert.

– Ne használd lejtőn lefelé.

– A KRESZ szabályait be kell tartanod.

– Nem utazhattok egyszerre többen ugyanazon a rolleren.

– Érvényes személyes dokumentumokkal és érvényes, terhelhető bankkártyával kell rendelkezned.

– Regisztrációdat el kell, hogy fogadjuk.

Szüneteltetheted a roller használatát ha távolabb mész a bérlés alatt lévő rollertől, hogy más ne tudja elvinni. Ekkor a használat blokkolva van, de fontos tudnod, hogy a parkolási/szünetelési díjat tovább számoljuk (15Ft/perc). Ha be akarod fejezni a bérlést, nyomd meg az app-ban a Utazás befejezése gombot amire a lehetőség csak is az előre zöld színnel jelölt Parkoló pontokon (Parking Zone-ban) van.

Ameddig a bérlés folyamatban van, felelősséggel tartozol a rollerért. Csak akkor szűnik meg a felelősséged, amikor szabályosan lezártad a rollert, befejezted a bérlést. Ez alól

kivétel a bérlés alatt nem rendeltetésszerű használatból keletkező kár vagy a tiltott területen szándékosan hagyott/felejtett roller parkolásból keletkező kár, amely utólag is ráterhelhető a bérlő számlájára, amiről e-mailben részletes tájékoztatást küldünk.

Abban az esetben, ha olyan fizetési értesítőt kaptál, amelyik nem egyezik a bérlésed adataival, a bérleti időszak hosszával, vagy ugyanazt az utat többször is felszámoltuk és megterheltük a kártyádat, kérlek jelezd ügyfélszolgálatunknak a pontos adatok megadásával, hogy kivizsgálhassuk az esetet.

dunarollhungary@gmail.com

Ahhoz, hogy elindulhass az elektromos járművel, előbb lábbal kell egy kis sebességet gyűjtened, ezután kapcsolhatod a kormány jobb oldalán lévő sebesség kapcsolóval az

elektromos motort. Műszaki hiba esetén elérhetőek vagyunk telefonon:

+36704079167 10:00-18:00-ig vagy e-mailen  a dunarollhungary@gmail.com címen.

Kérlek ellenőrizd a telefonodon a mobil internet szolgáltatás elérését. A telefonban található gps funkciónak is bekapcsolva kell lennie.

Igen! Rengetegen jeleztétek, hogy szeretnétek, ha egy mobiltelefonnal egy regisztrációval egyidejűleg több roller felnyitására is lehetőség volna. Az utolsó Dunaroll app frissítést követően, egy bérlés alatt már 5db roller is felnyitható.

A QR kódok alatt található négyjegyű szám beírásával is el tudod indítani a bérlést, vagy válaszd ki a Dunaroll app-on belül látható egyik roller valamelyikét!

A kártyádat minden bérlés előtt ellenőrizzük. Ha az ellenőrzés sikeres volt, a Dunaroll App-ban 300 HUF elérhető egyenleg jelenik meg és teljes egészében felhasználható a bérlés során.

Kapcsolat

Nagy Péter EV.

Tel.: +36704079167 10:00-18:00-ig

Cím: 2623 Kismaros, Kossuth Lajos út 68.

Email: dunarollhungary@gmail.com